IJ.V.V. De Zwervers wil graag meer scheidsrechters en organiseert daarom eenmaal per seizoen in samenwerking met de KNVB een opleiding tot pupillenscheidsrechter en een opleiding tot verenigingsscheidsrechter.

Pupillenscheidsrechter
De opleiding pupillenscheidsrechter bestaat uit twee bijeenkomsten van 2,5 uur of een bijeenkomst (bijvoorbeeld op een dag in de schoolvakantie) van 5 uur en wordt bij onze vereniging georganiseerd. Als je de opleiding hebt afgerond ontvang je van de KNVB het officiële certificaat pupillenscheidsrechter en mag je zelfstandig een pupillenwedstrijd op een half veld fluiten.

Toelating: jongeren in de leeftijd van 12 tot 19 jaar.

Verenigingsscheidsrechter
De opleiding verenigingsscheidsrechter bestaat uit vier bijeenkomsten van 3 uur, elke maand is er een bijeenkomst en wordt bij onze vereniging georganiseerd. Daarnaast fluit je minimaal vier stagewedstrijden bij onze eigen vereniging onder begeleiding van een praktijkbegeleider scheidsrechter en heb je een paar huiswerkopdrachten. Als je de opleiding hebt afgerond ontvang je het diploma “Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal” en mag je zelfstandig een jeugdwedstrijd of een wedstrijden in het seniorenvoetbal fluiten.

Toelating: Vanaf 14 jaar.

Begeleiding Uiteraard zorgen wij er voor dat je tijdens jouw eerste wedstrijden als scheidsrechter wordt begeleid door een ervaren scheidsrechter die al binnen onze vereniging actief is.

Kosten De kosten voor deze opleiding worden betaald door IJ.V.V. De Zwervers.

Vragen? Neem contact op met Raymondo van Elburg: 06-10936254

Indien je je wilt aanmelden vul dan onderstaand formulier in.

Na registratie aangeven dat de aanmelding is geregistreerd en dat er contact wordt opgenomen als er cursussen worden georganiseerd.