Waarom de Zwervers-clubkaart?

Vanuit het bestuur is, om veiligheids- en administratieredenen, de wens geuit om minder contant geld binnen de club rond te laten gaan. Daarnaast streven wij ernaar om het onze leden steeds gemakkelijker en comfortabeler te maken, de Zwervers-clubkaart zal hier zeker aan bijdragen.

Wat is de Zwervers-clubkaart?
De Zwervers-clubkaart is een veelzijdig en veilig betaalmiddel die je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke clubkaart kun je bij De Zwervers aan de bar en keuken afrekenen. Je hebt dus geen contant geld meer nodig op de club, hetgeen wel zo makkelijk en veilig is. Daarnaast levert de clubkaart de nodige voordelen op, op vertoon van de clubkaart krijg je maar liefst 10% korting bij Tapasrestaurant Lust in Barendrecht. Daarnaast zit er een opwaardeerbonus gekoppeld aan de clubkaart. Hoe meer je opwaardeert, hoe groter je extra bedrag wordt dat je van ons als bonus krijgt. Wanneer je bijvoorbeeld €50,- opwaardeert krijg je 6% bonus en zodoende €53,- tegoed bijgeschreven op je Zwervers-clubkaart. De Zwervers-clubkaart wordt daarmee het betaalmiddel op de Groote Stee!

Starten met de Zwervers-clubkaart
De Zwervers-clubkaart is eenvoudig aan te vragen via deze site of via een mailtje naar clubkaart@ijvvdezwervers.nl . De eerste 200 clubkaarten worden gratis uitgegeven aan leden, niet-leden mogen ook gebruik maken van deze service en kunnen via bovenstaande weg een clubkaart aanschaffen voor €5,-. Het activeren van de clubkaart is eenvoudig en kan via de site van De Zwervers. Het opladen van de kaart gaat ook via deze route, dit gebeurt veilig via een i-Deal transactie en kun je thuis doen maar kan ook mobiel. Bij verlies of diefstal kan de kaart eenvoudig geblokkeerd worden en kan het saldo overgezet worden naar een nieuwe kaart, deze nieuwe kaart kost je dan €5,-.

Opwaarderen en bonus
Je bepaalt zelf welk saldo je op jouw kaart wilt zetten. De Zwervers neemt de transactiekosten van €0,38 per transactie op zich, hierdoor is het minimale bedrag per opwaardering ingesteld op €10,-. Wanneer een groter bedrag wordt opgeladen dan belonen wij dit met een bonus. Zo geldt een bonus van 2% bij het opladen van een bedrag van €10 tot €25, een bonus van 4% bij €25 tot €50 opwaardering en maar liefst 6% bij opwaardering van €50,- of meer.

Extra voordeel bij Lust Barendrecht
Op vertoon van je Zwervers-clubkaart krijg je bij Tapasrestaurant Lust in Barendrecht maar liefst 10% korting op de rekening. Restaurant Lust, gelegen aan de Middenbaan te Barendrecht is inmiddels een begrip in Barendrecht en omstreken en wordt regelmatig bezocht door Zwervers-leden. Lust Barendrecht is uitermate geschikt voor een gezellig avondje uit. Lekker eten, goede service en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Lust Barendrecht beschikt naast een volledige tapaskaart over een uitgebreide eetcafé kaart, zodat er voor de gast heerlijkheden uit de zuid Europese keuken alsmede een lekker stuk vlees of vis te krijgen is. Voor meer informatie zie, www.lustbarendrecht.nl of voor reserveringen bel: 0180 613736.

QR-code
De Zwervers-clubkaart is voorzien van een QR-code waarmee op ieder ogenblik het saldo van de clubkaart kan worden gecheckt. Daarnaast zal het saldo zichtbaar worden na iedere transactie aan de bar of keuken.

Kan ik ook saldo opladen aan de bar?
Ja, saldo laden aan de bar kan bij De Zwervers. In dat geval betaal je per PIN en wordt het bedrag direct op je clubkaart geleden. Bij opwaarderen op via deze weg vervalt de bonus en wordt per transactie €0,38 transactiekosten van je saldo afgehaald. Opladen met contant geld is niet toegestaan.

Hoe zit het met de Zwervers-clubkaart voor minderjarige Zwervers-leden?
Voor ouders/verzorgers van minderjarige Zwervers-leden bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de Zwervers-clubkaart van hun kind te voeren. Hiermee is het saldo te limiteren en heb je als ouder/verzorger de zekerheid dat het saldo uitsluitend bij De Zwervers kan worden aangewend.

Is er een Zwervers-clubkaart voor niet-leden?
Ja, er is een Zwervers-clubkaart voor niet-leden. Ouders, verzorgers en niet-leden zoals bezoekers, kunnen ook een Zwervers-clubkaart aanvragen en op die manier meeprofiteren van de voordelen die de Zwervers-clubkaart biedt. Aanvragen kan via een e-mail naar clubkaart@ijvvdezwervers.nl of vul het contactformulier in (klik hier), vermeld hierin naast je volledige naam, adres, woonplaats en postcode, ook je geboortedatum en e-mail adres. De kosten van de clubcard bedragen €5, en zullen bij ophalen van de card worden geïnd. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met persoonsgegevens en worden deze in geen geval aan derden verstrekt.

Is er een Zwervers-clubkaart voor teams?
Ja, het is mogelijk een Team-Clubcard aan te vragen. Per team kan er een kaart worden aangevraagd, waarbij onderling het beheer en saldo dient te worden geregeld. De kosten van een Team-Clubcard bedragen € 5,-. Voor aanvragen stuurt u een mail naar clubkaart@ijvvdezwervers.nl of vul het contactformulier in (klik hier)

Zijn er kosten verbonden aan de Zwervers-clubkaart?
Bij de introductie worden de eerste 200 clubcards kosteloos verstrekt aan leden. Nieuwe cards voor niet-leden kunnen worden aangevraagd tegen kostprijs ad €5. Bij vermissing bedragen de administratiekosten voor een vervangende pas €5.

Hoe krijgen nieuwe leden een clubkaart?
Voorlopig gebeurt dit door het invullen van het aanvraagformulier op deze site of door het sturen naar een mail naar clubkaart@ijvvdezwervers.nl.

Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing?
Ook bij diefstal of vermissing gaat u naar mijnlcs.nl. U kunt daar direct uw kaart blokkeren en een nieuwe aanvragen als u inlogged (via opladen Clubcard.)

Wie doet de administratie van de Zwervers-clubkaart?
Voor de administratieve afhandeling heeft IJVV De Zwervers een overeenkomst gesloten met Le Credit Sportif. Zij zijn leverancier van de kassaterminals in het clubgebouw en beheren de backoffice van de Clubcard.

Via welke website kan ik de Zwervers-clubkaart opladen?
In het menu van de website staat een link naar het inlogscherm van Le Credit Sportif.

Overige vragen?
Stuur uw vraag naar clubkaart@ijvvdezwervers.nl