Vanmiddag (5 november) vond op ons sportpark de sleuteloverdracht plaats voor het gebouw waarin onze nieuwe kantine en kleedkamers en die van onze buren zijn gevestigd. Deze sleuteloverdracht is een belangrijk moment in de route richting de verhuizing van bestaand naar nieuw want we hebben de sleutel van het pand nu daadwerkelijk in bezit! De verhuizing zelf laat echter nog wel wat weken op zich wachten, eerst moet er door beide clubs nog van alles worden ingebouwd (keuken, bar, etc) dan komen de meubels en worden de nodige zaken verhuisd. Ondertussen gaan de gemeente en hun aannemers door met het afwerken van de rest- en opleverpunten en het inrichten van de buitenruimte en toegangswegen. Tenslotte zijn er nog een aantal vergunningen nodig om het pand daadwerkelijk in gebruik te nemen, wij rekenen erop dat dit ook op niet al te lange termijn voor elkaar zal zijn. Er wordt achter de schermen heel hard gewerkt door de ComplexCommissie met daarin (bestuurs)leden van onze club en van LMO. Het kan ons niet snel genoeg gaan maar op sommige zaken hebben ook wij geen invloed. Met de sleuteloverdracht is er in ieder geval weer een belangrijke mijlpaal gepasseerd en komt de dag van de daadwerkelijk ingebruikname steeds dichterbij.

Ondertussen worden er ook plannen gesmeed voor een afscheidsfeest in onze huidige kantine waar zoveel mooie herinneringen liggen, dat laten we echt niet zomaar voorbij gaan. Ook de ingebruikname van de nieuwbouw laten we niet zomaar gebeuren. Hou de website in de gaten voor meer info over de komende weken.