De Zwervers nam zoals gebruikelijk de laatste jaren weer deel aan het toernooi bij LMO, het aan Theo van Mourik opgedragen toernooi.

Donderdagavond 26 augustus speelde ons team tegen Pernis en verloor met 2-3. De goals waren van Rachid Bouali en Jaouad El Hachhouchi.

Zaterdagmiddag 28 augustus speelde een totaal ander team tegen HWD en won met 4-2. De goals waren van Rachid Boudal (2x) en Rachid Bouali (2x).


Voor zaterdag 14 augustus stond de wedstrijd De Zwervers – ZBVH op de agenda. Twee nog verre van complete teams traden aan terwijl het zonnetje vrolijk scheen. Er werd druk gewisseld bij beide teams om zoveel mogelijk spelers speeltijd te geven.

De Zwervers won de wedstrijd met 7-0. Er werd gescoord door Luc van Leeuwen; Sander Risseeuw (2x); Nilesh Bisheshar; Rachid Bouali; Dylan Willemsen en Mo Taibi.

In deze wedstrijd kreeg ook de keeper van De Zwervers JO17 nog speeltijd. Zijn naam is Giandro Rafael en hij werd vzv. bekend de jongste speler ooit in het 1e team. Hij wordt in november 16!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *