30 juli 2021: De glaswand is klaar. Het terras wordt na de bouwvakvakantie verder aangepakt.

21 juli 2021: De glaswand aan de kant van het terras zit er bijna in! En er wordt ook hard gewerkt aan de vloerverwarming.

        

 

16 juli 2021: De bouwstellingen worden/zijn verwijderd en de eerste ramen zitten erin.

16 juni 2021:

Vandaag was het dan zover, de viering van een feestelijk moment aangaande de nieuwbouw van het clubgebouw voor LMO en De Zwervers. Graag hadden we dit eerder laten plaatsvinden, maar vanwege de destijds geldende maatregelen aangaande Covid-19 is besloten daarmee te wachten. Desondanks was vandaag het moment aangebroken om symbolisch de eerste steen te laten leggen door Edwin Hoogerwerf (voorzitter IJ.V.V. De Zwervers) en Marcel van der Meulen (secretaris LMO) in het bijzijn van CDA-wethouder Sven de Langen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *