Er komt nog iemand bij, was al eerder lid van De Zwervers.

Ik ben Alek Bogdanovic, 20 jaar oud. Ik ben een verdediger die centraal en op de back positie kan voetballen. Na een paar jaar weg geweest te zijn bij de club kom ik over van Sc Feyenoord, weer terug op het oude nest. Ik heb op een hoger niveau kunnen spelen en daar mijn voordelen uit kunnen halen. Nu wil ik me verder ontwikkelen en hoop ik op een mooi seizoen waar we als individu en team een goed en sterk seizoen neer kunnen zetten.

    ALEK BOGDANOVIC

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Net voor het sluiten van de overschrijvingstermijn kwamen er nog 2 nieuwe selectiespelers bij. Ook zij stellen zich zelf aan u voor.

Mijn naam is Ayrton Kampwart en ik ben 25 jaren jong. Na veel positieve geluiden over de club heb ik besloten om voor IJVV De Zwervers te gaan spelen. Ik kom van Sparta AV. Daarvoor heb ik bij Spartaan’20, Oude Maas, BVV Barendrecht en Excelsior Rotterdam gespeeld. Ik ben een voetballende linkercentrale verdediger en kan ook als linksback uit de voeten. Ik hoop een prachtig seizoen en een goed mogelijk resultaat neer te zetten bij deze mooie club.

    AYRTON KAMPWART

Ik ben Waylon Kampwart, 28 jaar oud. Ik ben een voetballende centrale verdediger, rechtsback. Ik kom over van Sparta AV. Daarvoor heb ik bij Spartaan’20, Oude Maas, Alexandria’66, BVV Barendrecht, vv Spijkenisse gespeeld. Ik hoop op een mooi seizoen en dat wij als team een knappe team prestatie kunnen neerzetten met elkaar.

     WAYLON KAMPWART

We wensen Ayrton en Waylon veel succes bij onze mooie vereniging!  

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Mijn naam is Rachid Boudal, 26 jaar en voorhoedespeler. Ik kom over van Overmaas, waar ik de afgelopen twee seizoenen bij zowel de zondag als de zaterdagafdeling heb gespeeld. Ik kom al jaren op het complex van de IJVV, waar mijn broertjes in de jeugd hebben gespeeld (en nu bij de senioren). Na een lange tijd dus langs de kant te hebben toegekeken, leek mij dit het juiste moment om ook daadwerkelijk de overstap te maken en het veld te betreden bij de IJVV.

    RACHID BOUDAL

Mijn naam is Mourad Boudal, 21 jaar oud en ik ben een rechtsback. Na een jaar tussenuit bij DRL keer ik weer terug op de oude nest waar ik al 4 jaar heb gevoetbald en mooie herinneringen aan heb overgehouden. Het doel is om samen met mijn 2 broers en de rest van het team, een mooi seizoen neer te zetten.

     MOURAD BOUDAL

Mijn naam is Oussama Ebraymi, 22 jaar en middenvelder. Ik kom volgend seizoen weer uit voor IJVV De Zwervers. Terug op het oude nest, omdat ik weer lekker in Rotterdam Zuid wil gaan spelen. Verder wil ik me sportief verder ontwikkelen zowel qua spel maar zeker ook mentaal. Ik denk dat dat onder Peter Huisman moet gaan lukken.

     OUSSAMA EBRAYMI

Ik ben Soufian el Majjaoui, 30 jaar oud, verdedigende middenvelder die zich ook op de zijkanten thuis kan voelen. Bij IJVV De Zwervers keer ik terug op een warm nest. Ik koester nog altijd warme gevoelens voor de club en mijn band met Peter Huisman is in al die jaren goed gebleven. Daarnaast acht ik Peter de juiste persoon voor ons team vanwege zijn directe en heldere manier van communiceren waarbij hij de verwachtingen optimaal tempert. Ik hoop dat ik de club kan voorzien van de gewenste kwaliteitsinjectie en hoop een bijdrage te kunnen leveren op een goed seizoen.

     SOUFIAN EL MAJJAOUI

We wensen Rachid, Mourad, Oussama en Soufian veel succes bij onze mooie vereniging!

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Mijn naam is Luc van Leeuwen, 22 jaar en middenvelder. Ik heb in de E bij De Zwervers gespeeld. Daarna ben ik naar Smitshoek gegaan waarbij ik altijd selectie heb gespeeld. Altijd in het hoogste elftal (twee keer kampioen geworden, 1 KNVB beker en voor de rest bijna altijd bovenin meegedraaid). Daarna naar senioren gegaan en hier in het 2e gevoetbald (reserve 1e klas), waarbij 2 jaar finale nacompetitie gehaald maar helaas verloren. Daarna bij SSS gevoetbald met 2 onafgemaakte seizoenen, maar waarbij het doel was kampioen te worden. En nu kom ik weer terug op het oude nest!

    LUC VAN LEEUWEN

Ik ben Thijs Oostrijck, ik ben 20 jaar en ik ben keeper. Ik heb de jeugd doorlopen bij Nieuwenhoorn en op mijn 17e debuut gemaakt bij Nieuwenhoorn 1. Daarna een jaartje een uitstap gedaan naar vv Hellevoetsluis 1 en uiteindelijk teruggekeerd naar Nieuwenhoorn. Ik ben een meevoetballende keeper en ik heb veel zin heeft om volgend jaar uit te komen voor De Zwervers. Ik wil hier meer ervaring op doen en meedoen bovenin de competitie.

    THIJS OOSTRIJCK

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Eerder werd al de komst van Mo Taibi gemeld, de technische commissie meldt thans de komst van nog 3 selectiespelers. En volgens de TC zullen dat niet de laatste zijn! Zij stellen zichzelf voor.

Mijn naam is Emir Salic. Ik ben 22 jaar, woonachtig in Maassluis. Ik ben begonnen bij VDL Maassluis. Daarna heb ik een overstap gemaakt naar Excelsior Maassluis. Ik heb in de B- en A-selectie gespeeld en toen een overstap gemaakt naar Excelsior ’20 en daarna MSV ’71. Mijn laatste club was SVV. Ik kijk er erg naar uit om voor de IJ.V.V. De Zwervers te spelen. Zeker met het nieuwe complex wat gebouwd wordt.

  EMIR SALIC

Ik ben Curthly Berkel, ik ben 26 jaar en ik ben een verdediger die kan spelen als rechtsback en centrale verdediger. Ik ben een fysiek sterke verdediger en ik heb gevoetbald bij TOGR, DRL, BZC/Zuiderpark, FC IJsselmonde en Leonidas. Ik verheug me op het nieuwe seizoen bij deze mooie club.

   CURTHLY BERKEL

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Komend seizoen heeft IJ.V.V. De Zwervers zich versterkt met de talentvolle middenvelder Mo Taibi. In zijn jeugd heeft Mo onder meer gevoetbald bij Overmaas en Excelsior Rotterdam. Daarna heeft hij bij een aantal mooie clubs gespeeld, zoals Poortugaal en Excelsior Maassluis. Zijn laatste club was Zwaluwen Vlaardingen. Nu mag De Zwervers Mo dan verwelkomen bij de club, waar hij in de selectie gaat spelen. Hij wil graag zijn ervaring doorgeven aan de jongere spelers en die zijn er bij de IJ.V.V. genoeg.

Het voetballen gaat Mo combineren met het trainen van een aantal jeugdelftallen en het runnen van zijn eigen voetbalschool. Dit ook in samenwerking met De Zwervers. Verder wil Mo ook meer tijd doorbrengen met zijn kleine broertje, dit speelde een grote rol in deze beslissing.

We wensen Mo veel succes bij deze mooie vereniging!

    MO TAIBI

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *