Heb jij altijd al willen voetballen bij de leukste club van Rotterdam? Dan is dit je kans!

IJ.V.V. De Zwervers organiseert een Talentendag voor alle jeugdcategorieën. IJ.V.V. De Zwervers wil op die manier kinderen de kans geven om een proeftraining mee te doen, zodat zij kunnen zien of zij graag bij IJ.V.V. De Zwervers willen komen voetballen. De proeftrainingen zullen worden gegeven door de gediplomeerde jeugdtrainers van IJ.V.V. De Zwervers.

IJ.V.V. De Zwervers is een echte familieclub met momenteel meer dan 700 leden. Een groot gedeelte van deze leden zijn jeugdleden. IJ.V.V. De Zwervers is een club waar prestaties en plezier hand in hand gaan en waar de ontwikkeling van het kind altijd voorop staat. Er is in de jeugdafdeling van IJ.V.V. De Zwervers aandacht voor ieder kind en normen en waarden staan hierbij zeer hoog in het vaandel. Een mooie club om uw zoon of dochter lekker te laten voetballen!

De Talentendag zal plaatsvinden op zaterdag 15 mei op het terrein van IJ.V.V. De Zwervers aan de Smeetslandseweg 15 in Rotterdam. Opgeven kan via onderstaand aanmeldformulier. Na het inschrijven ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie. Deze dag is geheel vrijblijvend, er zijn dus geen kosten aan verbonden.

Vanwege de maatregelen die gelden door het coronavirus is het voor de ouders/begeleiders niet mogelijk om het terrein van IJ.V.V. De Zwervers te betreden. De training zal gegeven worden op het veld naast de parkeerplaats van het Wartburg College. Hierdoor is het toch mogelijk voor ouders en begeleiders om de training te volgen. De oproep is wel om met zo min mogelijk begeleiders te komen, zodat het niet te druk wordt.

Wilt uw zoon/dochter graag voetballen, schrijf hem/haar dan gelijk in en dan zien wij uw kind graag op zaterdag 15 mei!