Mijn naam is Luc van Leeuwen, 22 jaar en middenvelder. Ik heb in de E bij De Zwervers gespeeld. Daarna ben ik naar Smitshoek gegaan waarbij ik altijd selectie heb gespeeld. Altijd in het hoogste elftal (twee keer kampioen geworden, 1 KNVB beker en voor de rest bijna altijd bovenin meegedraaid). Daarna naar senioren gegaan en hier in het 2e gevoetbald (reserve 1e klas), waarbij 2 jaar finale nacompetitie gehaald maar helaas verloren. Daarna bij SSS gevoetbald met 2 onafgemaakte seizoenen, maar waarbij het doel was kampioen te worden. En nu kom ik weer terug op het oude nest!

    LUC VAN LEEUWEN

Ik ben Thijs Oostrijck, ik ben 20 jaar en ik ben keeper. Ik heb de jeugd doorlopen bij Nieuwenhoorn en op mijn 17e debuut gemaakt bij Nieuwenhoorn 1. Daarna een jaartje een uitstap gedaan naar vv Hellevoetsluis 1 en uiteindelijk teruggekeerd naar Nieuwenhoorn. Ik ben een meevoetballende keeper en ik heb veel zin heeft om volgend jaar uit te komen voor De Zwervers. Ik wil hier meer ervaring op doen en meedoen bovenin de competitie.

    THIJS OOSTRIJCK

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Eerder werd al de komst van Mo Taibi gemeld, de technische commissie meldt thans de komst van nog 3 selectiespelers. En volgens de TC zullen dat niet de laatste zijn! Zij stellen zichzelf voor.

Mijn naam is Emir Salic. Ik ben 22 jaar, woonachtig in Maassluis. Ik ben begonnen bij VDL Maassluis. Daarna heb ik een overstap gemaakt naar Excelsior Maassluis. Ik heb in de B- en A-selectie gespeeld en toen een overstap gemaakt naar Excelsior ’20 en daarna MSV ’71. Mijn laatste club was SVV. Ik kijk er erg naar uit om voor de IJ.V.V. De Zwervers te spelen. Zeker met het nieuwe complex wat gebouwd wordt.

  EMIR SALIC

Ik ben Curthly Berkel, ik ben 26 jaar en ik ben een verdediger die kan spelen als rechtsback en centrale verdediger. Ik ben een fysiek sterke verdediger en ik heb gevoetbald bij TOGR, DRL, BZC/Zuiderpark, FC IJsselmonde en Leonidas. Ik verheug me op het nieuwe seizoen bij deze mooie club.

   CURTHLY BERKEL

Ik ben Rachid Bouali, 27 jaar, speel momenteel bij HBSS zaterdag 1. De reden dat ik hier weg wil is, omdat ik het liefst weer in zuid wil voetballen. Ik heb in het verleden gespeeld in de jeugd van Spartaan ‘20 A1, vervolgens naar Spanje gegaan en daar gevoetbald voor een jaartje bij llano dos Mil en toen weer teruggekomen. Geblesseerd geweest aan mijn lies, dus had toen een tijdje niks gedaan. Vervolgens het voetballen weer opgepakt, teruggegaan naar Spartaan ’20, gespeeld bij de senioren Za1. Ook in deze periode weer geblesseerd geweest. Na de blessures, richting HBSS gegaan, van HBSS weer naar CWO en toen weer terug naar HBSS. Mijn favoriete positie is linksbuiten, maar ik kan ook op 10 uit de voeten of natuurlijk een andere aanvallende positie.

   RACHID BOUALI

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Komend seizoen heeft IJ.V.V. De Zwervers zich versterkt met de talentvolle middenvelder Mo Taibi. In zijn jeugd heeft Mo onder meer gevoetbald bij Overmaas en Excelsior Rotterdam. Daarna heeft hij bij een aantal mooie clubs gespeeld, zoals Poortugaal en Excelsior Maassluis. Zijn laatste club was Zwaluwen Vlaardingen. Nu mag De Zwervers Mo dan verwelkomen bij de club, waar hij in de selectie gaat spelen. Hij wil graag zijn ervaring doorgeven aan de jongere spelers en die zijn er bij de IJ.V.V. genoeg.

Het voetballen gaat Mo combineren met het trainen van een aantal jeugdelftallen en het runnen van zijn eigen voetbalschool. Dit ook in samenwerking met De Zwervers. Verder wil Mo ook meer tijd doorbrengen met zijn kleine broertje, dit speelde een grote rol in deze beslissing.

We wensen Mo veel succes bij deze mooie vereniging!

    MO TAIBI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *