Om de organisatie van onze jeugdafdeling te versterken, zijn wij op zoek naar een Coördinator Jeugdorganisatie. Als Coördinator Jeugdorganisatie ben je een belangrijke schakel binnen de  Jeugdcommissie en zorg je ervoor dat de volgende zaken goed georganiseerd zijn:

-Het aanstellen en ondersteunen van de verschillende jeugdcoördinatoren

-De kaderregistratie bij KNVB en de VOG

-Externe contacten (Sportsupport, etc.)

Binnen de Jeugdcommissie ben je aanspreekpunt van de coördinatoren die zich bezig houden met de ‘niet-voetbaltechnische zaken’. Dit zijn de jeugdactiviteiten, toernooiorganisatie, jeugdwedstrijdzaken en jeugdarbitragezaken. Deze coördinatoren voeren hun taken zelfstandig uit, maar jij kan volstaan als sparringpartner en klankbord. Vanuit jouw takenpakket bespreek je de vorderingen van deze commissies met het bestuurslid Jeugdzaken.

Interesse om ons te helpen de Jeugdafdeling van IJVV De Zwervers weer een stukje beter te maken? Stuur dan een mailtje naar: kennethgorree@gmail.com.

Kenneth Gorree – Bestuurslid Vrijwilligerszaken

Joeri Kapsenberg – Bestuurslid Jeugdvoetbalzaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *