IN MEMORIAM

Wij ontvingen het droevige bericht dat op 84-jarige leeftijd is overleden ons lid Leen Zevenbergen. Leen werd al in 1951 lid van De Zwervers. Voetballen deed hij, als rechtsback, in de hoogste teams en later, toen de jaren gingen tellen, speelde hij in een vriendenteam. Leen mocht met dat team diverse kampioenschappen meemaken. Hij had de bijnaam “Nobby”, naar de legendarische Engelse middenvelder Nobby Stiles. Dat had hij te danken aan zijn inzet! Soms werd Leen ook als “Seven Mountains” betiteld.

Leen is bestuurslid geweest van 1967 tot 1970, hij had de zorg voor de spelmaterialen. Ook was hij jarenlang actief voor de lotto- en totocommissie en voor de weekbrief. Leen is, nadat hij stopte met voetballen, vrijwel elke zaterdag aanwezig geweest om te klaverjassen, aan de grote tafel trof hij doorgaans oude voetbalmakkers. Een kleine 2 jaar geleden kwam daaraan een eind, want het ging niet goed met Leen.

Nu is er dus een einde gekomen aan zijn leven. Dat hij moge rusten in vrede. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte.

De crematie zal plaatsvinden op maandag 26 oktober om 10.00 uur in het crematorium ana de Maeterlinckweg.

Het condoleren en samenzijn vindt plaats na afloop van de plechtigheid in de ontvangstkamer van het crematorium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *