Onze vaste verslaggever Peter van Pelt kon niet aanwezig zijn bij deze wedstrijd. Aan de hand van aantekeningen van leider Rick van Zwol toch een beknopt verslagje van die wedstrijd.

De Zwervers kwam zeer goed uit de startblokken en scoorde via Jaimy van der Weg al in de 6e minuut de 1-0. Een mooie assist van Mike van Rikxoort ging daaraan vooraf. Helaas stond die stand niet lang op het scorebord want binnen de minuut wist OSV de gelijkmaker te scoren. Na een goed begin zakte De Zwervers wat weg en kreeg OSV de betere kansen. Zo viel in de 14e minuut de 1-2 en kort voor rust de 1-3. De laatste was een wat ongelukkig doelpunt doordat de bal van richting werd veranderd.

In de 2e helft liep OSV binnen het kwartier uit naar 1-5 en menigeen zag weer een grote nederlaag opdoemen. Dat uiteraard met de 8-1 tegen Groote Lindt nog in het achterhoofd. Maar De Zwervers herpakte zich, OSV liet de teugels wat vieren en in de 66e minuut wist Ronnie Pfeffer, na een pass van Wessel Kool, te scoren: 2-5. Een paar minuten later scoorde de zojuist ingevallen Justin Leeuwesteijn de 3-5. Volgens mij de eerste bal die hij raakte! Zou het dan toch nog wat worden? Nee, de stand bleef verder ongewijzigd en zo was de 2e nederlaag van dit seizoen een feit.

Volgende week de derby uit tegen FC Ijsselmonde.

De opstelling: Dennis de Jel; Soufian Bouchnafa; Sander Gorter; Marcel Pieke; Robin Koolmees (68 Justin Leeuwesteijn); Mike van Rikxoort; Mohamed Boudal; Arjon Muriq (61 Matt Oorebeek); Wessel Kool; Ronnie Pfeffer; Jaimy van der Weg.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *