Vanwege het aflopen van de bestaande contracten is in de afgelopen weken opnieuw onderhandeld met diverse leveranciers ten behoeve van onze kantine. Dit heeft geleid tot een aantal wijzigingen waarvan de belangrijkste zijn dat wij voor wat betreft groothandel zijn overgestapt van Radder naar Bidfood en voor bier van Inbev (Jupiler/Hertog Jan) naar Heineken zijn gegaan. Deze veranderingen hebben mede tot gevolg dat Coca Cola zal plaatsmaken voor Pepsi.

De diverse onderhandelingen betekenen vele voordelen voor de club voor nu en voor straks in de nieuwbouw. Afgelopen week is de bar omgebouwd naar Heineken en zal dit per direct beschikbaar zijn. Overige veranderingen in het assortiment zullen de komende tijd geleidelijk worden ingevoerd.

Namens het bestuur bedanken wij met name Michel Koks voor het begeleiden van de onderhandelingen.