Met ingang van dit seizoen is Barendrechtse lunchroom/grandcafé ‘Bonheur by Lust’ toegetreden als hoofdsponsor van IJVV De Zwervers. De lunchroom die al sinds jaar en dag te vinden is aan de Middenbaan in Barendrecht is sinds eind oktober 2018 in handen van Alex Wolf (speler van IJVV veteranen 1) en Jasper Kolet, tevens ook de eigenaren van Lust Barendrecht. De mannen steunen onze club al jaren onder andere middels bord-, shirt-, en clubkaartsponsoring vanuit hun Tapasrestaurant Lust.

U kunt bij Bonheur terecht voor ontbijt, lunch, borrel, high-tea en op vrijdag en zaterdag ook voor diner. Ook kunt u bij Bonheur by Lust terecht voor feesten en partijen, vergaderingen en besloten avonden.

Bonheur neemt de plek in van Transportbedrijf Bergwerff die na 3 jaar hoofdsponsorschap heeft besloten om niet langer als hoofdsponsor actief te blijven. Gelukkig blijft Bergwerff onze club wel steunen als bord- en advertentiesponsor. Ook met de bestaande hoofdsponsoren Footballshop.nl, IJsselmonde BV en installatiebedrijf VKB is opnieuw een overeenkomst gesloten voor meerdere seizoenen.

Wij zijn onze sponsoren zeer dankbaar dat zij in deze lastige tijden toch bereid zijn om onze club te steunen! Geweldig bedankt!


eigenaren Jasper Kolet en Alex Wolf tekenen het contract samen met voorzitter Edwin Hoogerwerf