Gisteravond kwam het verlossende woord van Mark Rutte dat de sportkantines weer open mogen. Een moment waarnaar we met ons allen reikhalzend uitkeken.

We hebben besloten dat zaterdag 4 juli (om 12:00) de kantine (met uitzondering van de keuken) voor het eerst open zal gaan. Uitgangspunt is en blijft dat wij de regels zoals deze door de Rijksoverheid zijn en worden geformuleerd blijven hanteren.

De afgelopen maanden hebben laten zien dat het maken van alleen regels niet voldoende is. Met z’n allen hebben we ons gehouden aan deze regels met als gevolg dat eerder dan verwacht er op allerlei fronten versoepelingen mogelijk zijn.

Net als voorgaande maanden doen wij ook nu een klemmend beroep aan onze leden en bezoekers om zich te houden aan de regels (https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/06/24/per-1-juli-15-meter-blijft-norm) zoals die op dat moment gelden.

Kort na 4 juli zullen wij evalueren hoe de opening van de kantine op 4 juli is verlopen. Na deze evaluatie zal bepaald worden of ook de zaterdagen daarna de kantine open zal blijven en of mogelijk ook de kantine open kan op donderdagavond.

Het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *