OVERSCHRIJVEN

Een overschrijving aanvragen gebeurt digitaal. Verenigingen regelen onderling alle overschrijvingen via Sportlink Club. Dit is van toepassing op alle amateurspelers in Nederland die uitkomen in de categorie A en de categorie B. Zorg ervoor dat het verzoek om overschrijving naar een andere club tijdig bij ons binnen is door je op tijd aan te melden bij je nieuwe club. De deadline is 15 juni!

Overschrijvingen worden pas vrijgegeven wanneer:

-voldaan is aan alle (financiële) verplichtingen (contributie en boetes);

-de ter beschikking gestelde kleding en sporttas is ingeleverd (Zie verderop).

Algemene overschrijvingen

-voor alle overschrijvingen die in de overschrijvingsperiode worden aangevraagd geldt dat, ongeacht of er nog blokkades zijn, de overschrijving pas op 30 juni / 1 juli wordt doorgevoerd.

-als er op dat moment nog een (financiële) blokkade opgelegd is bij de persoon, dan kan de overschrijving NIET plaatsvinden.

-vanaf 30 juni / 1 juli geldt voor alle overschrijvingen dat deze worden doorgevoerd, zodra er geen blokkade meer is die de overschrijving tegenhoudt.

-voor spelende leden die zich in de overschrijvingsperiode aanmelden bij een andere vereniging vindt op het moment van verwerking automatisch de afmelding bij de oude vereniging plaats.

 

WIJZIGINGEN LIDMAATSCHAP

Opzeggingen dan wel wijzigingen in het lidmaatschap dient u uiterlijk 31 mei 2020 per mail door te geven aan onze secretaris via emailadres: secretaris@ijvvdezwervers.nl

 

KLEDING EN SPORTTAS

De door de vereniging verstrekte kleding en sporttas blijven eigendom van de vereniging. Indien je je lidmaatschap beëindigt, overstapt naar een nieuwe club of over gaat naar de senioren, dan dien je de verstrekte kleding en sporttas persoonlijk bij je trainer/leider in te leveren. Voor de meeste teams geldt overigens dat aan het einde van het seizoen sowieso de spullen persoonlijk bij de trainer/leider moeten worden ingeleverd.

Let op

De controle of de ter beschikking gestelde spullen zijn ingeleverd wordt te allen tijde via de hoofdtrainer bij de trainer/leider van het team gedaan. Lever je spullen dus nooit bij iemand anders dan je trainer/leider in! Dit kan met name bij overschrijvingen tot problemen leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *