Het coronavirus heeft ons dagelijkse leven nog steeds in zijn greep en ook de voetbalwereld ontkomt niet aan de gevolgen van het overheidsbesluit om alle activiteiten tot en met 28 april stil te leggen. Dit betekent dat onze accommodatie tot en met 28 april gesloten zal zijn.

Naar aanleiding van het overheidsbesluit heeft de KNVB besloten dat de amateurvoetbalcompetities dit seizoen niet meer worden hervat. Het bestuur van IJ.V.V. De Zwervers staat uiteraard achter dit besluit.

Door dit besluit is er duidelijkheid over het voetbalaspect binnen onze vereniging. Logischerwijs heeft het besluit van de KNVB ook voor onze vereniging organisatorische en financiële consequenties.

Het bestuur brengt momenteel al deze consequenties in kaart en maakt daarbij ook gebruik van de informatie die verstrekt wordt door o.a. de KNVB, NOC*NSF, Sportbedrijf Rotterdam en Rotterdam Sportsupport.

We verwachten dat er komende periode steeds meer duidelijkheid komt van de hiervoor genoemde organisaties over algemene organisatorische en financiële consequenties voor het amateurvoetbal.

Op basis van deze aanvullende informatie kan het bestuur weloverwogen keuzes maken voor het huidige, maar ook zeker voor het komende seizoen.

Zodra wij meer informatie hebben zullen wij onze leden uiteraard snel informeren. Tot die tijd danken wij u voor uw geduld.

Het overheidsbesluit en het daaropvolgende besluit van de KNVB heeft tot gevolg dat de leden van onze Zwerversfamilie elkaar voor een langere periode fysiek niet zullen treffen op De Groote Stee. Desondanks zijn wij ervan overtuigd dat alle leden van onze Zwerversfamilie in gedachten bij elkaar zijn. Wij kijken er naar uit om alle leden van onze Zwerversfamilie zo snel als mogelijk weer te verwelkomen op De Groote Stee.

Het Bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *