Op 18 februari was het dan zo ver. Er werd door 4 studenten van de Hogeschool Rotterdam (Sportmarketing & Management), in samenwerking met JO13 van IJ.V.V. De Zwervers, een sponsorloop met side-events georganiseerd voor het goede doel ‘Right To Play’. De spelers van JO13-2 kregen 2 weken de tijd om zoveel mogelijk geld op te halen. Met behulp van verschillende side-events en de sponsorloop konden de spelers leuke prijzen winnen.

Het werd georganiseerd op een trainingsavond en er werd ook nog eens gewerkt aan de conditie van de spelers. Iedereen deed enthousiast mee en wilde zoveel mogelijk punten behalen. Door het enthousiasme van de spelers, de mooie samenwerking met de activiteitencommissie en trainers/vrijwilligers van JO13, hebben wij samen maar liefst  326,05 opgehaald.

De studenten vonden het een fijne samenwerking en een zeer geslaagde avond. Wij willen alle vrijwilligers, trainers van JO13, de fotograaf, de activiteitencommissie en de club bedanken voor deze samenwerking. Zonder hun hulp konden wij deze mooie avond niet neerzetten. Right To Play en de studenten zijn hun zeer dankbaar voor het prachtige bedrag.

Met vriendelijke groet,

Djemiel Goelab, Samar van Rijnsoever, Tim Dullens en Peter Clijnk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *