IJ.V.V. De Zwervers is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een hoofdtrainer voor de leeftijdscategorie JO19. IJ.V.V. De Zwervers is een vitale, groeiende Rotterdamse vereniging met van oorsprong een familiair verenigingsleven. Dit seizoen vierden wij ons 100-jarig jubileum en binnen een paar maanden start de bouw van onze nieuwe accommodatie.

De leeftijdscategorie JO19 bestaat volgend seizoen uit minimaal één elftal. Je bent als hoofdtrainer JO19 sportief en organisatorisch verantwoordelijk, JO19-1 zal uitkomen in de hoofdklasse of eerste klasse. Het overgrote deel van de selectie bestaat uit voetballers die al geruime tijd binnen onze jeugdopleiding actief zijn. Ook ons 1e en 2e elftal bestaat voor het grootste deel uit zelf opgeleide spelers. Het belang van doorstroom uit de eigen jeugdopleiding is daarom groot.

Als hoofdtrainer JO19 bij IJ.V.V. De Zwervers voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je beschikt minimaal over het diploma UEFA C, of je hebt de ambitie om dit diploma op korte termijn te behalen.
  • Je hebt ervaring met het werken met oudere jeugdspelers met een stadse mentaliteit.
  • Je onderschrijft het beleidsplan en technisch beleidsplan.
  • Je onderschrijft het belang van opleiden en de doorstroom van talenten naar de seniorenselectie.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae naar Joeri Kapsenberg (Bestuurslid Jeugdvoetbalzaken) via: j.kapsenberg@upcmail.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *