Update – 9 september 2019

Inmiddels zijn 75% van de kaarten verkocht en stellen we vanaf nu de kaartverkoop ook open voor ex-leden die graag naar het feest willen komen. De manier van bestellen blijft ongewijzigd, hiervoor kunnen geïnteresseerden terecht bij de commissieleden die hieronder genoemd zijn.

=======================================================================================================

Update – 2 september 2019

Reeds 50% van de kaarten t.b.v. de feestavond zijn verkocht! Het gaat heel hard, wil je dit feestje niet missen koop dan snel je kaarten! Let op; oud-leden kunnen zich bij ondergenoemde contactpersonen aanmelden voor de wachtlijst en krijgen eind volgende week bericht of er nog voldoende kaarten zijn!

=======================================================================================================

De kaartverkoop voor de feestavond ter ere van het 100-jarig bestaan is van start gegaan. De feestavond vindt plaats op 21 september in een feesttent op de parkeerplaats die plek biedt aan 400 personen. Het feest begint om 20u en wordt vooraf gegaan aan een wedstrijd tegen Oud-Feyenoord die om 19u zal aanvangen. Kaartverkoop voor de feestavond is 18+, kaarten kosten €10,- per stuk en zijn voorbehouden aan leden en vrijwilligers van IJ.V.V. De Zwervers en/of de supportersvereniging + gezinsleden.

De kaarten zijn de komende weken op zaterdag verkrijgbaar bij de leden van de 100-jaar commissie; Linda van der Meer, Elles de Widt, Heleen Bervoets, Kenneth Gorree, Kees Oole, Ron Holst, Jordi Vermaas en Edwin Hoogerwerf.

Let op, de kaarten kunnen alleen persoonlijk worden gekocht, kaarten kopen voor derden (anders dan gezinsleden) is niet mogelijk!