Onlangs zijn we begonnen met het versturen van de uitnodigingen voor de receptie die ter ere van ons 100-jarig bestaan zal worden gehouden op 19 september 2019. De receptie is onderdeel van het jubileumprogramma wat binnenkort bekend gemaakt zal worden.

De uitnodigingen voor de receptie zijn, per brief en e-mail, verstuurd aan mensen die voldoen aan volgende criteria:

– (Oud-)bestuurslid van IJ.V.V. De Zwervers.
– Erelid of lid van verdienste van IJ.V.V. De Zwervers.
– Meer dan 40 jaar lid van IJ.V.V. De Zwervers.
– (Oud-) bestuurslid van de SV.
– (Oud-) trainer van het eerste elftal van IJ.V.V. De Zwervers.
– Meer dan 100 wedstrijden in het 1e gespeeld van IJ.V.V. De Zwervers.

Helaas zijn niet alle contactgegevens meer actueel of bekend bij ons. Ben je of ken je iemand die aan deze criteria voldoet maar is er nog geen uitnodiging ontvangen? Controleer dan nogmaals je mail of brievenbus en laat ons dit anders weten via een mail aan 100jaar@ijvvdezwervers.nl.