Na een lange zoektocht heeft het bestuur van IJ.V.V. De Zwervers met Fred Rijnenberg overeenstemming bereikt om in het seizoen 2019-2020 te fungeren als trainer/coach van het tweede elftal van IJ.V.V. De Zwervers.

Fred Rijnenberg (63), vorig seizoen trainer van Maasdijk 2, heeft ruime ervaring als trainer. De afgelopen jaren is Fred onder meer trainer geweest bij CION, MVV’27, Maasdijk, Westlandia en Loosduinen.

Fred Rijnenberg is de opvolger van René Milot, die de afgelopen 3 seizoenen trainer van het tweede elftal was. Ook de komende seizoenen zal het werken met eigen jeugd het credo zijn, aangezien IJ.V.V. De Zwervers beschikt over een kwalitatief goede jeugdopleiding.

Met zijn gedrevenheid en ervaring gaan zowel IJ.V.V. De Zwervers als Fred Rijnenberg ervan uit dat de komende jaren de eigen jeugd van IJ.V.V. De Zwervers ingepast zal blijven worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *