IJVV De Zwervers komt in de fase om de samenstelling van de selectie af te ronden met weer 3 aanwinsten die ook een groot Zwervers verleden hebben. Ook zij worden kort aan u voorgesteld.

MARVIN KOOLMEES

Een echte Zwerver want hij is hier op 5 jarige leeftijd begonnen met voetballen tot zijn 18e. Tussen deze tijd heeft hij een klein uitstapje gemaakt naar Pelikaan, maar gelukkig is hij nu weer op het vertrouwde nest en zal hij komend seizoen de strijd aangaan met Dennis de Jel. Marvin speelde in het seizoen 2017-2018 al 1 wedstrijd in de hoofdmacht. Wat wel leuk is voor Marvin, is dat hij met zijn broer Robin in de selectie gaat spelen, altijd een speciaal gevoel.

SEBASTIAO QUIAVUAZOA

We zijn blij dat deze speler terugkomt. Hij is ook opgeleid door de trainers van De Zwervers, waar hij vanaf de D jeugd is gaan spelen. Sebastiao speelde in de seizoenen 2016-2017 en 2017-2018 in totaal al 31 wedstrijden in ons eerste team. Na vorig seizoen wilde hij het graag hogerop proberen. Helaas heeft hij veel blessures gehad en hij wil nu gewoon weer gaan voetballen en waar beter dan in het vertrouwde blauw en rood. Sebastiao gaat er voor om zijn plek in het eerste weer te veroveren.

MOURAD BOUDAL

Mourad is er na 1 jaar achter gekomen dat hij weer graag voor onze club wil spelen, waar hij 3 jaar in de jeugd heeft gespeeld. Voor deze jaren speelde hij voor Overmaas. Maar ook Mourad gaat komend jaar onze selectie versterken, waar hij samen met zijn broer gaat spelen die ook weer terug komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *