Het bestuur van IJVV De Zwervers is alle vrijwilligers weer zeer dankbaar voor de geboden hulp in het afgelopen jaar. Door jullie blijft de club bestaan. Normaal gesproken proberen wij altijd iets leuks te regelen voor onze vrijwilligers, echter door het overvolle programma i.v.m. ons naderende 100-jarig bestaan doen we het dit keer op een andere manier.

Op zaterdag 29 juni speelt ons eerste elftal een oefenwedstrijd tegen de profs van Excelsior Rotterdam.

Deze wedstrijd is onderdeel van de agenda 100 jaar IJVV De Zwervers en heeft als doel om geld in te zamelen voor de feestweek in september van dit jaar. De wedstrijd is de eerste in de oefencampagne van Excelsior in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Wij willen graag jou, als vrijwilliger, uitnodigen om deze wedstrijd op kosten van IJVV de Zwervers bij te wonen. Indien je van dit aanbod gebruik wilt maken, kan je de komende weken een kaartje in de bestuurskamer op komen halen. Iemand van het bestuur helpt je graag.

Nog leuker is het als je iemand (wel tegen betaling) mee neemt, zodat we met z’n allen er een gezellige middag van kunnen maken.
Kaarten kosten in de voorverkoop €10,- voor volwassenen en €5,- voor kinderen vanaf 3 jr. Op de dag zelf zullen kaarten aan bij de ingang verkrijgbaar zijn (mits niet uitverkocht) en kosten dan €12,50 voor volwassen en €7,50 voor kinderen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar in de kantine, bij de leden van de ‘100 jaar commissie’ of via mail naar 100jaar@ijvvdezwervers.nl.

We rekenen uiteraard op jullie komst!