De selectie zal komend seizoen versterkt worden met 2 oud jeugd spelers. Kort wat informatie over hen.

LEONARDO FURTADO

Leonardo heeft heel lang in de jeugd van DRL gespeeld, van de F tot C1 en toen is hij bij IJVV De Zwervers terecht gekomen, waar hij eigenlijk veel successen gehad heeft met kampioenschappen zodat de teams in de hoofdklasse speelden. Na 3 mooie seizoenen waren we trots dat hij naar ASWH JO19-1 is gegaan en daar heeft hij 2 mooie seizoenen gespeeld, uiteindelijk bij het 2e aangesloten in zijn eerste jaar als senior. Door blessures heeft hij niet veel gespeeld, maar nu weet hij het zeker: hij wil slagen bij IJVV De Zwervers om zich in het eerste elftal te spelen. Welkom terug en we hopen op een mooi seizoen in het vertrouwde blauw rood.

MAURICE LOPES

Maurice heeft de eerste stapjes van het voetbal gedaan bij Bolnes, maar na 3 seizoenen is hij bij IJVV De Zwervers gekomen waar hij begonnen is bij de D1, met als trainer Jeffrey Boslooper die komend seizoen zijn medespeler kan zijn, hoe mooi is dat. Daarna heeft hij elk seizoen in onze hoogste jeugdteams gespeeld waar hij samen met Leonardo de kampioenschappen binnenhaalde. Maar na 1 seizoen in JO17-1 wilde hij het ook graag hogerop proberen en dat deed hij ook bij Spartaan 20 voor 3 seizoenen. Nu in de senioren wil hij toch weer bij De Zwervers gaan spelen, want eens een zwerver altijd een zwerver. Zijn broer heeft ook zijn minuten gemaakt in onze selectie en ook Maurice gaat natuurlijk voor het hoogste. Wat is het top dat we zulke jongens weer bij de IJVV De Zwervers kunnen verwelkomen, hiermee kunnen we weer door bouwen en voor successen gaan.

We wensen beide spelers veel succes de komende seizoenen.

Ze staan al samen op de foto met ons vertrouwde blauwe shirt. Links Maurice, rechts Leonardo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *