Zaterdag 4 mei jl. speelde JO8-1 een uitwedstrijd voor een plek in de KNVB bekerfinale tegen favoriet en hoofdklasser DHC JO8-1. IJVV De Zwervers JO8-1 speelt een sterk en verrassend seizoen met mooie en sterke resultaten. IJVV De Zwervers heeft sinds de achtste finale enkel hoofdklassers getroffen, maar verraste vriend en vijand door de verschillende hoofdklassers te verslaan. Afgelopen zaterdag was DHC het volgende slachtoffer voor het talentvolle JO8–1. Deze favoriet werd, onder het toezien van vele supporters, met 2-3 verslagen. Na afloop van deze spannende wedstrijd werd er met het elftal van IJVV De Zwervers een klein feestje gevierd.

De bekerfinale wordt begin Juni op neutraal terrein gespeeld. De tegenstander in deze bekerwedstrijd wordt Excelsior’20 JO8-1, uit Schiedam. Deze gewaagde tegenstander versloeg de club HVV JO8-2 uit in Den Haag met 6-3.

Hoofdtrainer Assie en de club willen het team van Radj, Diemer en Richard JO8-1 feliciteren met het behalen van een plek binnen de bekerfinale. Een fantastische prestatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *