STIVAN SILVA

Een zwerver in hart en nieren die de jeugdopleiding bijna volledig heeft afgerond, alleen de laatste jaren is hij naar Sparta en RVVH gegaan. Daarna is hij in de senioren begonnen bij diverse, clubs zoals Heerjansdam en Soccer Boys, waarna hij toch weer bij zijn liefde terugkeerde en zeker een vaste waarde was in onze selectie. Toch wilde Stivan het nogmaals ergens anders proberen: bij SV Charlois. Maar nu weet hij het zeker: er is maar 1 plek waar hij zich thuis voelt en dat blijft IJVV De Zwervers. En ook wij zijn blij dat we zijn brede glimlach weer elke week op het veld en buiten het veld zien.

Bestuurslid voetbalzaken Albert Elzinga met Stivan Silva.

JAOUAD EL HACHHOUCHI

Ook geen vreemd gezicht, want laten we niet vergeten dat hij al bijna zijn hele leven bij De Zwervers loopt Zo is hij begonnen bij de kabouters en daarna alles doorlopen, met grote successen kampioen met de B1 en A1 tot gevolg, dus hoe mooi was het dat hij zich bij de selectie voegde en zelfs minuten in ons eerste elftal maakte. Toen kwam het moment dat hij ook buiten De Zwervers wilde kijken en dat is hij gaan doen bij SV Charlois zondag, om daar ook in de selectie te spelen voor 2,5 jaar. Maar ook hij wist altijd: De Zwervers is mijn clubje, dus er moest een moment komen om terug te keren en wat is nou een mooier moment als jouw club 100 jaar bestaat. Dus vanaf volgend seizoen zal hij weer aansluiten bij de selectie om alles te geven voor deze mooie club.

Albert Elzinga met Jaouad El Hachhouchi.

Het blijft super om zo veel oud-spelers terug te zien keren, dat betekent dat onze clubcultuur goed in elkaar zit. Allebei veel succes gewenst en tot snel in de vertrouwde kleuren blauw en rood.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *