Nadat we vorige week 2 vroegere jeugdspelers konden verwelkomen, melden we nu de komst van 2 oude bekenden en 1 nieuw gezicht voor komend seizoen. Hier poseren ze al met een blauw Zwerversshirt!

Soufian Bouchnafa is een oude bekende voor De Zwervers, hij speelde van 1 juli 2015 tot 30 juni 2016 voor onze selectie waarbij hij tot 24 wedstrijden in ons eerste is gekomen en daar wil hij er graag meer van maken. Hij speelde voor verschillende clubs in de jeugd, zoals Zwart Wit ’28 en DHZ en verschillende clubs bij de senioren, zoals DHZ en Elinkwijk. Nu speelt hij zijn wedstrijden voor het 1e team van Spartaan 20 zaterdag. En vanaf het nieuwe seizoen dus bij IJ.V.V. De Zwervers.

Soufian el Majjaoui wil ook heel graag weer zijn kunsten laten zien op De Groote Stee, waar hij gespeeld heeft van 1 juli 2014 tot 30 juni 2017, hij kwam toen tot een totaal van 88 wedstrijden in het eerste team. Volgens hem zijn dat niet de laatste. Na een kleine afwezigheid komt hij dus weer naar de club die het 100 jarig bestaan gaat vieren komend seizoen. Ook hij speelt hij nu voor het 1e team van Spartaan 20 zaterdag. Soufian heeft niet voor heel clubs gespeeld, zijn jeugd bracht hij door bij Spartaan 20 en Sparta Rotterdam en in de senioren Excelsior Rotterdam en Spartaan 20.  En nu dus weer terug bij de club uit IJsselmonde.

Eray Kocak, 21 jaar, is onze volgende aanwinst. Eray is nieuw voor onze club, maar wie De Zwervers goed kent weet dat hij snel een echte Zwerver zal zijn, want dat ben je voor altijd. Dat zien we aan alle spelers die terug komen. Waar heeft Eray gespeeld? Zijn hele jeugd heeft hij alle teams van Spartaan 20 doorlopen tot aan het 1e van Spartaan 20 zaterdag, maar zoals iedereen weet gaat Spartaan stoppen met de zaterdag afdeling, dus zijn wij heel blij dat we komend seizoen Eray mogen zien op onze velden, hij gaat altijd voor het hoogst mogelijke.

We wensen ze alle 3 veel succes bij IJ.V.V. De Zwervers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *