We willen van ons geld af! Alleen ons cash geld natuurlijk. Daarom kun je vanaf aanstaande zaterdag  alleen nog maar betalen per pin of clubpas in onze kantine.

Dit is natuurlijk niet zomaar besloten. Het heeft vooral te maken met veiligheid, hygiëne, maar ook met het terugbrengen van kasverschillen. Vele verenigingen zijn ons al voorgegaan en daarom hebben we, zoals besproken in de laatste ledenvergadering, besloten om cashloos te gaan. Aan het einde van het seizoen zullen we de overgang naar het cashloos gaan evalueren.

Verder hebben we een tweetal nieuwe kassa’s gekocht die inmiddels in gebruik zijn genomen. Door de aanschaf van de nieuwe kassa’s en het overgaan naar cashloos is ook het bestellen van eten in de kantine veranderd. Vanaf zaterdag kan je je eten bestellen en betalen aan de bar en met een bonnetje afhalen bij de keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *