Na een intensieve selectie- en sollicitatieprocedure heeft het bestuur van IJ.V.V. De Zwervers met Marcel van Duyn overeenstemming bereikt om in het seizoen 2019-2020 te fungeren als trainer/coach van het eerste elftal van IJ.V.V. De Zwervers.

Marcel van Duyn (49), momenteel trainer van vv Schipluiden, heeft ruime ervaring als hoofdtrainer. De afgelopen jaren is Marcel onder meer trainer geweest bij Quick Boys, vv Zierikzee, vv Sluiskil, vv Smitshoek en vv Veere.

Marcel van Duyn is de opvolger van Wim Eilander, die de afgelopen 2 seizoenen hoofdtrainer van de club was. Ook de komende seizoenen zal het werken met eigen jeugd het credo zijn, aangezien IJ.V.V. De Zwervers beschikt over een kwalitatief goede jeugdopleiding.

Met zijn enthousiasme, gedrevenheid en zijn achtergrond als docent gaan zowel IJ.V.V. De Zwervers als Marcel van Duyn ervan uit dat de komende jaren de eigen jeugd van IJ.V.V. De Zwervers ingepast zal blijven worden.

 

Eén reactie op “Marcel van Duyn nieuwe hoofdtrainer IJ.V.V. De Zwervers”

  1. Hans Kreuk schreef:

    Jammer dat Wim Eilander weg gaat,van mij had dit niet nodig geweest!
    Maar tegelijkertijd wens ik, (ik denk, dat ik mij een trouwe supporter mag noemen)onze nieuwe trainer;Marcel van Duyn veel geluk en vooral plezier bij onze; “De Zwervers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *