Met trots kunnen we vermelden dat alle JO9 elftallen en JO8-1 de 2e ronde van de beker hebben bereikt.

JO8-1) Met ruime uitslagen tegen Barendrecht JO8-4, DCV JO8-3 en Smitshoek JO8-5 heeft het team van trainer Radj zeer overtuigend de 2e ronde van de beker weten te bereiken in de 3e klasse.

JO8-2) Helaas voor het team van Ed hebben de jongens de volgende ronde net niet weten te redden. Nadat ze de eerste bekerwedstrijd van FC IJsselmonde JO8-1  hadden verloren, hebben ze knap de twee volgende wedstrijden tegen Barendrecht JO8-5 en Smitshoek JO8-6 in winst kunnen omzetten, maar helaas voor ons heeft FC IJsselmonde geen punten laten liggen en is JO8-2 knap 2e geworden achter groepswinnaar FC IJssemonde in de 4e klasse.

JO9-1) Het team van Sem & Assad is overtuigend groepswinnaar geworden in de 2e klasse door Concordia JO9-5 , SC Poortugaal JO9-3 en sv Charlois JO9-3 met ruime cijfers te verslaan. Het bekeravontuur krijgt een vervolg en binnenkort zullen we te zien krijgen wie er uit de koker komt om te strijden voor de 3e ronde.

JO9-2) Nadat het team van Jeffrey & Peter de eerste bekerwedstrijd heeft uitgehaald tegen Barendrecht JO9-5, hebben de jongens de laatste wedstrijd nipt weten te winnen tegen Besiktas JO9-1. Uit twee wedstrijden hebben de jongens de volle buit behaald en hebben ook zij zich geplaatst voor de tweede ronde in de 5e klasse van de KNVB beker toernooi .

JO9-3) Het elftal van Ruud heeft zich nipt weten te plaatsen voor de volgende ronde op 6e klasse niveau. Nadat de eerste twee bekerwedstrijden tegen RVVH JO9-4 en Spartaan’20 JO9-7 in winst werden omgezet, leek het erop dat het team van Ruud moeiteloos de tweede ronde zouden behalen. Echter wilde LMO JO9-3 in de laatste wedstrijd niets cadeau geven en konden ook zij zich nog plaatsen als het met ruime cijfers (minimaal 6 doelpunten verschil) zou winnen van IJVV De Zwervers en Spartaan’20 zou verliezen van RVVH. Helaas bleek LMO te sterk door met 2-5 te winnen en dacht iedereen dat het afgelopen zou zijn, totdat er werd gemeld dat Spartaan’20 verrassend van RVVH had verloren. Op doelsaldo bleef IJVV De Zwervers boven LMO en mochten we ondanks het verlies, alsnog onszelf tot groepswinnaar bekronen. Een spannende, maar vooral een leuke bekergroep!!

JO9-4) Het team van Jan, Jamal en veldtrainer David wordt ook in de koker gestopt voor de loting van de 2e ronde in de 7e klasse. De groepswinnaar  won gemakkelijk van Slikkerveer JO9-7. De tweede wedstrijd werd een gelijkspel tegen buurman LMO JO9-4, waardoor de laatste en belangrijke wedstrijd tegen koploper Spartaan’20 JO9-14 gewonnen moest worden. Met ruime cijfers werd de Oldegaarde club verslagen door IJVV De Zwervers en krijgen de jongens binnenkort te horen wie de tegenstander zal zijn voor een ticket naar de 3e ronde.

Hierbij wil ik alle kinderen en trainersstaf feliciteren met de uitstekende resultaten! De ontwikkeling, gedrevenheid en passie zijn terug te zien in de wedstrijden! Ook de steun van de toeschouwers wil ik enorm bedanken! De positieve aanmoediging, support en steun richting de kinderen is altijd leuk om te zien!

Groeten, Assie (hoofdtrainer JO8 en JO9).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *