Ons 2e elftal heeft vandaag de ook de derde wedstrijd in de nacompetitie gewonnen. Bij Zwaluwen werd met 2-3 gewonnen en daarmee werd promotie naar de reserve 2e klasse bereikt.

De felicitaties gaan uit naar de spelers en de staf!

6 reacties op “Promotie 2e elftal.”

 1. Arie van der Giesen schreef:

  Best genoten van een op zich acceptabele partij voetbal Blij dat jullie de wedstrijd uiteindelijk positief over de streep hebben getrokken.
  Veel sukses a.s. zaterdag bij Be Fair in Waddinxveen

 2. Rick van Zwol schreef:

  De wedstrijd wordt om 11.00 uur gespeeld.

 3. KeVo schreef:

  Na deze overwinning op Be Fair, waar voor gefeliciteerd, gaan wij nu voor de laatste slag. Mannen veel succes tegen Zwaluwen 3

 4. Arie van der Giesen schreef:

  Het was heel warm in Waddinxveen en heeft heel veel moeite gekost de punten mee naar huis te nemen.Dat dit uiteindelijk toch is gelukt verdient beslist een compliment aan spelers en de verantwoordelijke staf. EEN BIJZONDER GOED PERSPECTIEF VOOR DE FINALE-PARTIJ VAN A.S.ZATERDAG. SUKSES MANNEN EN VERZORSTER.

 5. Marianne Arons Koch schreef:

  Heel erg gefeliciteerd!!!!! Super gaaf dat het toch uiteindelijk gelukt is, groeten uit de bergen, Marianne

 6. Arie van der Giesen schreef:

  Het team heeft wederom naar vermogen gepresteerd en op de juiste momenten het net van Zwaluwen kunnen vinden.Terechte overwinning JA of NEE,als supporter van de Y.V.V.zit ik daar uiteraard in het geheel niet mee.Promotie daar ging het om en dat is bereikt en wat overblijft is de uitdaging voor volgend seizoen.LIJKT MIJ EEN BIJZONDER PRETTIG VOORUITZICHT. Klasse mannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *