Vanaf aanstaande maandag (2 juni) zal de gemeente beginnen met het vervangen van ons hoofdveld door een nieuw kunstgrasveld.

Waarom kunstgras?

Met ons huidige ledenaantal komen wij regelmatig in de knoop met vooral de beschikbaarheid van trainingsruimte. Ook zijn wij door het seizoen heen door intensief gebruik van onze velden te vaak genoodzaakt om wedstrijden af te gelasten. Met de komst van dit nieuwe veld behoren deze problemen tot het verleden.

Samen met het veld zullen ook de omheining, dug-outs en de lichtmasten vervangen worden. Rondom het veld zullen 8 lichtmasten verschijnen met elk 2 LED-armaturen.

Nieuwbouw

De totale werkzaamheden zullen 6 tot 8 weken in beslag nemen en vormen het begin van de renovatie van ons complex. Binnenkort zal meer informatie volgen over de nieuwbouw van de kantine. Wegens een bezuinigingsronde heeft dit enige vertraging opgeleverd. Inmiddels zijn er de nodige maatregelen genomen en vorderen de plannen weer gestaag.