VERSLAG DOOR RONALD VAN PELT

Op de laatste speeldag zijn we gastheer voor sv Charlois, uit hadden we gewonnen. Vorige week, na een goede wedstrijd waarin we het derde klasserschap hebben geprolongeerd, ook. In het begin is De Zwervers niet goed bij de les, misschien kwam het door de warmte. Al in de eerste minuut een grote kans voor de gasten, hun boogbal draait net boven de kruising gelukkig over het doel heen. Dat dit een incident is blijkt uit het verloop van de eerste helft, er worden mooie combinaties op de mat gelegd en ook verplaatst naar de andere kant, zowel links als rechts kunnen de spelers elkaar goed vinden, maar tot echte kansen komt het niet. Wel veel hoekschoppen die of te ver voorbij het doel langs gaan of goed worden verdedigd, of ze zijn voor de keeper. Het eerste echte schot tussen de palen is van Ronnie Pfeffer en dat gaat maar net over. Daarna een bal, die zo hoog gaat als een raket, die verkeerd wordt ingeschat door de keeper en gaat er bijna in. De 1-0 hangt in de lucht. Na een mooie combinatie via een aantal schijven, valt de terechte voorsprong door eerdergenoemde Ronnie met een mooi schot: 1-0.

 De 1-0 van Ronnie is een feit.

In de tweede helft begint De Zwervers wel goed en is het zoeken naar de 2 0, want ze weten ook dat bij een 1-0 stand er toch onverwachts uit het niets gescoord kan worden. En gelijk na rust is het bijna zover, na een inschattingsfout van de Charloise goalie die tegen de zon inkijkt, wordt het door Ronnie bijna 2-0. Daarna nog Julius Rosa met een schot recht op de keeper af, die nu wel attent is. Ook een plaag is Kenzo Sanchez die goed de ballen terug legt en Chris Schuitemaker die ook steeds goed door komt. Pas in de 58e minuut laat Charlois weer iets van zich horen. Dennis de Jel blijft ook attent meedoen. Dan weer iedere keer De Zwervers met een goede kopbal van Jessy Fortes en een schot van Kenzo Sanchez. De Zwervers blijft de bovenliggende partij maar de 2-0 valt niet. Dan wordt er twee keer gewisseld en terwijl ik met de namen bezig ben valt uit het niets de 1-1 tien minuten voor tijd. Daarna wordt Charlois wakker en ziet dat er misschien meer in zit. Zij krijgen ook nog mogelijkheden, een vrije trap recht voor het doel wordt tegen een medespeler aangeschoten. In de 90e minuut redt Dennis de Jel een punt door een bal uit de kruising te stompen. De toegekende corner wordt niet meer genomen omdat het tijd is.

Al met al een leuke wedstrijd met veel energie ondanks de warmte. Helaas eindigde die in een gelijkspel, zodat het we in dit seizoen zijn uitgespeeld en weer in september in competitieverband verder gaan. Ik kijk al uit naar volgend seizoen en naar de indeling, er gaan interessante namen bijkomen in de derde klas die word uitgebreid. We zullen het zien.

Scheidsrechter Kleinkramer gaf in deze sportieve wedstrijd 1 kaart aan een speler van Charlois.

Opstelling: Dennis de Jel; Marco van Lien; Jessy Fortes; Sander Gorter; Dennis van Leeuwen (78 Djamillo Bechoe); Mike van Rikxoort; Chris Schuitemaker; Sebastiao Quiavuazoa (88 Nelton Goncalves Pereira); Julius Rosa (78 Jay Falix); Kenzo Sanchez; Ronnie Pfeffer.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *