Een pizza bestellen met extra korting, gratis laten bezorgen én ook nog eens de club steunen? Tegenwoordig is dit mogelijk door de samenwerking die IJ.V.V De Zwervers onlangs is aangegaan met DOMINO’s PIZZA in IJsselmonde (Kerstendijk) en Lombardijen (Spinozaweg).

Hoe werkt het?

Wanneer je telefonisch of online (via website of app) een medium pizza bestelt voorzien van onderstaande couponcode dan kost deze slechts €5,99 en wordt gratis bezorgd. Dit betekent een korting van €2,- tot €4,-! Daarbij ontvangt de club voor iedere pizza die volgens deze weg wordt besteld €1,- sponsoring. Dubbel voordeel dus!

Het bezorggebied van bovengenoemde vestigingen bestrekt de wijken IJsselmonde, Lombardijen, Beverwaard, Vreewijk, Slinge en Zuidwijk. Mocht je buiten het bezorggebied van de desbetreffende winkels wonen dan kan de couponcode nog steeds gebruikt worden maar zal de bestelling afgehaald moeten worden bij één van de bovengenoemde vestigingen.

Nieuwe Couponcode

De korting en sponsoring werkt uitsluitend met de volgende code: 876012054865 (let op: vernieuwd en geldig tot 31-12-2017)

Bestellen

Bestellen gaat zeer eenvoudig via de website of download de app. Kijk voor een actueel overzicht van het ruime assortiment pizza’s op www.dominos.nl.

Eet smakelijk en bedankt voor uw steun!