Een doelpuntenregen op dinsdagavond. -

Een doelpuntenregen op dinsdagavond.

Een doelpuntenregen op dinsdagavond.

OFB 1

1 - 10

IJVV De Zwervers 1

Competitie

Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 30

Datum

4 oktober 2022 20:00

Scheidsrechter

J.M. van Vugt

Accommodatie

Sportpark Oeltgen
Sportlaan 2
3257XN
OOLTGENSPLAAT
tel. 0187-632209

Nadat de wedstrijd 2 keer werd afgekeurd kon dan eindelijk op dinsdagavond 4 oktober gespeeld worden, uit tegen O.F.B. Het zou een memorabele wedstrijd worden.

Al na 5 minuten ging Luc van Leeuwen door waar hij zaterdag tegen Celeritas ook me ebezig was: Met scoren. Op assist van Mohamed Boudal maakte hij de 0-1. In de 21e minuut herhaalde hij dat, nu op assist van Bilal Moqaddem: 0-2. Helaas moest Luc enkele minuten daarna uitvallen, voor hem kwam Rachid Bouali in het veld. Die had er blijkbaar zin in want slechts enkele minuten later maakte hij de 0-3, assist van Mohamed Boudal. Kort voor rust scoorde de thuisploeg de 1-3.

Het scoren ging toen in een versnelling hoger! Bilal Moqaddem maakte de 1-4, een mooie assist van Mourad Boudal. Twee minuten later was het al 1-5 door Mohamed Boudal, assist van Rachid Bouali. Die maakte zelf de 1-6 na een assist van Bilal Moqaddem. Toen duurde het even tot fr 71e minuut, tyoen scoorde Mo Benomar, na een assist van Jack v.d. Steen. Ayrton Kampwart deed ook een duit in het zakje en maakte de 1-8. Jack v.d. Steen wilde niet achter blijven en maakte zowel de 1-9 als de 1-10.

Een prachtige score en overduidelijk poulewinnaar. Met een doelsaldo van 24 doelpunten voor en 3 tegen! De bekercompetitie wordt dus vervolgd!

De opstelling: Dennis de Jel; Soufian Bouchnafa (74 Aleksander Bogdanovic); Sander Risseeuw; Waylon Kampwart; Ayrton Kampwart; Haroun Boutaybi; Ferry Leertouwer (46 Mourad Boudal); Mohammed Benomar; Mohamed Boudal; Luc van Leeuwen (25 Rachid Bouali); Bilal Moqaddem (63 Jack v.d. Steen).

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!