De Zwervers begint het seizoen goed. -

De Zwervers begint het seizoen goed.

De Zwervers begint het seizoen goed.

SEV 1

2 - 6

IJVV De Zwervers 1

Competitie

4e klasse D

Datum

24 september 2022 14:30

Scheidsrechter

A. Gomes

Accommodatie

Sportpark Kastelenring
Sportparkweg 4
2263SX
LEIDSCHENDAM
tel. 070-3278972

SEV uit Leidschendam waren we nog nooit eerder tegengekomen in competitieverband. En dus was het even aanzien wat voor tegenstander het was. De Zwervers speelde verzorgd voetbal, geheel in de geest van trainer Jeremy Hagestein. De Zwervers bouwde op over zeer veel spelers en kreeg daardoor alle ruimte. Duidelijk was echter ook dat de tegenstander zwak begon. Al vroeg in de wedstrijd gaf Mo Taibi, op assist van Ronnie Pfeffer, daarop een reactie door de 0-1 te scoren. En 7 minuten later scoorde Ronnie zelf de 0-2. Ons team leek een abonnement te hebben op die 7 minuten verschil want inderdaad weer 7 minuten later was het Mohamed Boudal die de 0-3 maakte en weer 7 minuten later Arton Kampwart met de 0-4. Op slag van rust maakte SEV de 1-4 en zo gingen we de kleedkamer in.

In de rust 1 wissel bij De Zwervers en toen bleek dat SEV iets anders ging spelen, daardoor kwam De Zwervers minder in het spel. De 2e helft was van de kant van De Zwervers dan ook niet goed en een beetje onrustig c.q. slordig. Toch werd er alweer snel gescoord: Ronnie maakte zijn 2e goal: 1-5. Vermeldenswaard is nog een fantastisch schot van Daniel Esajas, dat net naast ging. In de 72e minuut van de wedstrijd kregen we weer een tegentreffer te verwerken: 2-5. Daarna 3 wissels en kort voor het eindsignaal maakte Sander Risseeuw, op assist van Luc van Leeuwen, de 2-6. En die stand bleef op het scorebord. Zo had De Zwervers een prima start van de competitie. Een prima uitslag en het elftal heeft als collectief goed gepresteerd.

De opstelling:

Dennis de Jel; Soufian Bouchnafa; Sander Risseeuw; Waylon Kampwart; Ayrton Kampwart (72 Aleksander Bogdanovic); Mo Taibi; Mourad Boudal; Daniel Esajas (72 Ferry Leertouwer); Mohamed Boudal (46 Bilal Moqaddem); Luc van Leeuwen; Ronnie Pfeffer (81 Mo Benomar).


 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!