Smeetslandseweg 15
3079CR
ROTTERDAM
tel. 010-4836315

Gisteren was onze tegenstander SSS uit Klaaswaal, uit werd er met 2-0 van verloren. Zij doen bovenin mee en een overwinning voor de IJVV is noodzakelijk om weg te komen uit de onderste regionen. Het eerste schot tussen de palen wordt gedaan door Mo Taibi al in de tweede minuut, het is te zacht om de keeper te verschalken. Daarna zoekt SSS volop de aanval en is de eerste aanval met een vallende kopbal meteen raak:0-1. Daarna volgen er nog meer via de snelle spitsen die in stelling worden gebracht, 1 van hen schiet op de paal in minuut 9 en in minuut 11 word het zelfs al 0-2. Het lijkt een monsterscore te worden als dat zo doorgaat. De volgende aanval wordt door keeper Justin Poulisse onschadelijk gemaakt. Na 25 minuten komt er eindelijk een grote kans voor de IJVV die er niet ingaat. De IJVV blijft nu meedoen op zoek naar de aansluitingstreffer en die komt er na een hele mooie aanval over veel schijven. De bal wordt binnen geschoten door Sander Gorter: 1-2. Omdat de verdediging van SSS en de keeper geen zekere indruk maken wordt een bal door de keeper opgeraapt na een aanval die strandt, maar hij laat hem pardoes vallen net of hij zijn handen brandt en Ronnie Pfeffer zegt dank je wel, reageert attent en schiet de 2-2 binnen, wat ook de ruststand is.

In de tweede helft gaat SSS gelijk op zoek naar een doelpunt. De eerste bal gaat nog naast, Justin redt nog een bal maar bij een volgende poging komt SSS weer op voorsprong: 2-3. Op het uur komt er een grote kans voor de IJVV, die gaat er niet in en daarna krijgt SSS weer kansen maar Justin redt. Maar in minuut 69 moet hij toch capituleren: 2-4. De marge is weer 2 doelpunten. Daarna zet de IJVV aan en haalt alles uit de kast. In minuut 71 wordt een doelpunt ten onrechte afgekeurd dat geen buitenspel was en dat zelfs op beeld was vastgelegd als bewijs. Bij een volgende aanval worden de vleugels goed gebruikt en een voorzet die heel goed is wordt ingeschoten door Luc van Leeuwen. Via de onderkant van de lat wordt het 3-4. De IJVV blijft druk zetten en er komen veel hachelijke momenten, het wachten is op de 4-4. Die valt niet en bij een uitval in de extra tijd wordt het pleit toch beslecht: 3-5.

Helaas weer een nederlaag en de concurrenten Zuiderpark en Den Bommel wonnen hun wedstrijd, zodat we nu weer op de laatste plaats staan. Daarin kan dinsdag verandering komen, dan spelen we om 20.00 uur tegen Zwarte Pijl en zaterdag uit tegen Nieuwerkerk.

De opstelling: Justin Poulisse; Aleksander Bogdanovic; Sander Risseeuw; Soufian Bouchnafa; Dennis van Leeuwen (46 Curtly Berkel); Mourad Boudal (66 Varman Ramprogas); Sander Gorter; Ferry Leertouwer (46 Luc van Leeuwen); Mo Taibi (80 Keanu Linkers); Rachid Boudal (66 Ecko St Jago); Ronnie Pfeffer.